Webinaari elintarvikeyritysten ja julkisen ruokapalvelun yhteistyön mahdollisuuksista23.03.2021 Paikallisten elintarvikeyritysten ja julkisen ruokapalvelun uudet toimintamallit -webinaari 14.4. Webinaarin tavoitteena on avata uusia yhteistyömahdollisuuksia paikallisten elintarvikeyritysten ja julkisen ruokapalvelun välillä. Webinaarin asiantuntija Jaana Levo Pyltico Oy:stä on tehnyt pitkään töitä lähiruoan ja kuntien ruokapalvelun yhteistyön edistämiseksi. Hän tulee antamaan käytännön vinkkejä, miten yhteistyötä voidaan edistää ja minkälaista hyötyä siitä on koko alueen hyvinvoinnille. Kohderyhmä: varsinaissuomalaiset elintarvikealan yritykset, julkisen ruokapalvelun ammattilaiset ja kuntien päättäjät sekä muut asiasta kiinnostuneet. Paikka: zoom -webinaari. Linkki lähetetään osallistujille 10.4. Ilmoittautuminen: viimeistään 9.4. linkin kautta https://link.webropol.com/s/julkinenruokapalvelu Järjestäjä: Kuluttajat ruokaTalouden keskiössä, KulTa -hanke
Tietoa Varsinais-Suomen ruokaketjusta lukuina, tilastoina ja infograafeina. Ota faktat haltuun sivuiltamme https://vs-lähiruoka.fi/ruokaketju/ . OHJELMA klo 14:00 Tervetuloa, Varsinais-Suomi on merkittävä ruokamaakunta klo 14:10 Julkiskeittiöiden lähiruoan käyttö ja merkitys aluetaloudelle klo 14:30 Miten kunnan ruokalistoille on mahdollista saada lähellä tuotettu ruokaa? klo 15:00 Kunnan keskuskeittiön yhteyteen yritysten varastointi- ja jalostustila -esimerkkilaskelmia klo 15:45 Lähiruoan tuottajan kommentti- ja kysymyksiin vastauspuheenvuoro (puheenvuoro ruotsiksi) *** |