Ukipolis - yrittäjän asialla
Me Ukipolis Oy:ssä palvelemme sinua yrittämiseen, yritystoiminnan aloittamiseen, kehittämiseen, rahoi-tukseen sekä yritystukiin liittyvissä kysymyksissä. Olemme apunasi yritystoimintasi kaikissa vaiheissa. Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti, tasapuolisesti sekä ehdottoman luottamuksellisesti.

Uusyrityskeskus: neuvomme ja opastamme yritys-toimintaa suunnittelevia ja alkavia yrityksiä.
Yrityshautomo: jos sinulla on uusi, innovatiivinen idea, tuote, palvelu ja ajatuksissa mahdollisesti yrityksen perustaminen, autamme sinua alkuun.
Yritysten kehittäminen: autamme kehittämään yritysten toimintaedellytyksiä. Uutena ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalvelut: Analyysi ja Innovaatioiden kaupallistaminen.
Tukineuvonta: neuvomme tukiasioissa tukien hakemisesta maksamiseen.


Lue lisää myös jo päättyneistä hankkeista: Ekologinen rakentaminen, Basis -kansainvälistyminen, Maaseudun yritysneuvonta, Tieto palveluksi ja tuotannoksi, Vipinä - Liikunnasta hyvinvointia Vakka-Suomeen, Elintarvikeala nousuun Vakka-Suomessa, Eetu - energianeuvonta, Fokuspiste, Maaseudun innovaatiot liiketoiminnaksi, Living Lab Laser.


Ukipolis Oy on Uudenkaupungin, Laitilan, Vehmaan, Taivassalon, Kustavin ja Pyhärannan kuntien omistama kehittämisorganisaatio ja palvelee Vakka-Suomen seutukunnan yritys- ja
elinkeinotoimintaa.
vakkasuomikorjattu.jpg

kustavi.gif

laitila.gif

pyharanta.gif

taivassalo.gif

uusikaupunki.gif

vehmaa.gif

Kustavi Laitila Pyhäranta Taivassalo Uusikaupunki Vehmaa