Lähiruokaseminaari verkotti toimijoita16.02.2012 LounaFoodin ja Ukipoliksen yhdessä järjestämä Lähiruokaa käyttäjille seminaarissa alkutuottajat, jalostajat ja kaupan, ravintoloiden ja julkisen tahon hankkijat kohtasivat. Selvä tarve verkottumiselle ja Vakka-Suomen alueen lähiruuan saannin kehittämiselle tulivat esille tilaisuudessa. Hienoa oli havaita, että lähiruokatrendi jatkuu ja ruuan myyjät ovat halukkaita lisäämään lähiruuan määrää tarjonnassaan. Lähiruuan tietä tuottajalta kuluttajalle on jo yksinkertaistettu ja helpotettu, mutta paljon on vielä tehtävissä. Seminaariin osallistuvien yhteinen toive oli, että saadaan entistä enemmänlähiruokaa käyttäjille tarjolle. Seminaarin esitykset löytyvät tästä linkistä
Kahvitauolla tutustuttiin yrityksiin ja verkostoiduttiin. Seminaarissa yrittäjät esittelivät tuotteitaan. Saariston leivän saaristolaisleipä maistui osallistujille. |