Elintarvikeiltapäivä Uudessakaupungissa 31.3.11.03.2016 Aika: 31.3.2016 klo 13:00 - 16:00
Paikka: Makuvakka Osuuskunnan tuotantotilat
Välskärintie 2, Uusikaupunki (Vakka-Suomen psyk.sairaalan vanha ravintokeskus) Paikallisesti tuotetun ruoan kysyntä kasvaa ja myös maatalousyrittäjät sekä yksityiset henkilöt ovat yhä enemmän kiinnostuneita suoramyynnistä ja omien tuotteiden jalostamisesta (TNS Gallup 2014).
Lisäksi erilaisia ruoan tuottamisen, välittämisen ja kuluttamisen ilmiöitä syntyy koko ajan lisää, jotka omalta osaltaan haastavat elintarvikelainsäädännön soveltamista käytäntöön: lyhyet jakeluketjut (REKO -lähiruokarengas, ruokapiirit, verkkokauppa, kumppanuusmaatalous), oma tilapuoti, paikalliset markkinat ja myyjäiset.
Aina ei kuitenkaan ole täysin selvää, miten pienimuotoiselle ja vähäriskiselle toiminnalle annettuja joustoja sovelletaan näissä tapauksissa käytäntöön (1258/2011).
Nyt sinulla on mahdollisuus tulla keskustelemaan, miten voit hyödyntää näitä helpotuksia oman yrityksesi kohdalla. Tarkempi ohjelma ja ohjeet ilmoittautumiseen löytyy täältä. Lisätietoja: Heidi Jaakkola, puh: 044 773 2212 tai sähköposti heidi.jaakkola(at)ukipolis.fi Tilaisuuden järjestää Yhteisillä eväillä lähiruoka kasvuun Varsinais-Suomessa -tiedonvälityshanke, jota rahoittaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014 - 2020 (Varsinais-Suomen ELY-keskus) ja Varsinais-Suomen kunnat. *************************************** |