Kestävä sikatuotanto argrisymbioosien kautta

Share |
08.06.2017

Varsinais-Suomessa on käynnistynyt Kestävä sikatuotanto agrisymbioosien kautta (Agris) -hanke. Hankkeen tavoitteena on löytää agrisymbioosien kautta nykyistä kestävämmät toimintatavat suuren mittakaavan sianlihantuotannolle. Toimintamallin kehittämisessä yhdistetään energiaomavaraisuus, ravinteiden kierrätys, ympäristövaikutusten minimoiminen sekä maan rakenteen parantaminen mm. viljelykiertoja ja kehittynyttä lannankäsittelyä hyödyntäen.

Lue lisää tiedotteesta

****************

13.11.2018Varsinais-Suomen ruokaketjusta kertova video julkaistu
31.10.2018Vahvaa perustantaa Vakka-Suomessa
23.10.2018Materiaalivirrat ja digitalisaation hyödyntäminen / tilaisuuden aineisto
25.09.2018Lähiruokakori arvottu
19.09.2018Kuluttajakysely lähiruoasta
08.08.2018Alihankintamessut 25. - 27.9.2018 Tampereella
16.07.2018Kysely paikallisen ruoan liiketoimintamahdollisuuksista
27.06.2018ELY-keskuksen, Business Finlandin ja Finnveran palvelut / aineisto 29.5. tilaisuudesta
20.06.2018Vehmaan lähiruokakyselyn arvonta suoritettu
14.05.2018Navigate -messut 16. - 17.5.

Siirry arkistoon »