Elintarvikeiltapäivä Uudessakaupungissa 31.3.

11.03.2016

Aika: 31.3.2016 klo 13:00 - 16:00
Paikka: Makuvakka Osuuskunnan tuotantotilat
Välskärintie 2, Uusikaupunki
(Vakka-Suomen psyk.sairaalan vanha ravintokeskus)
Paikallisesti tuotetun ruoan kysyntä kasvaa ja myös maatalousyrittäjät sekä yksityiset henkilöt ovat yhä enemmän kiinnostuneita suoramyynnistä ja omien tuotteiden jalostamisesta (TNS Gallup 2014).
Lisäksi erilaisia ruoan tuottamisen, välittämisen ja kuluttamisen ilmiöitä syntyy koko ajan lisää, jotka omalta osaltaan haastavat elintarvikelainsäädännön soveltamista käytäntöön: lyhyet jakeluketjut (REKO -lähiruokarengas, ruokapiirit, verkkokauppa, kumppanuusmaatalous), oma tilapuoti, paikalliset markkinat ja myyjäiset.
Aina ei kuitenkaan ole täysin selvää, miten pienimuotoiselle ja vähäriskiselle toiminnalle annettuja joustoja sovelletaan näissä tapauksissa käytäntöön (1258/2011).

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla keskustelemaan, miten voit hyödyntää näitä helpotuksia oman yrityksesi kohdalla.

Tarkempi ohjelma ja ohjeet ilmoittautumiseen löytyy täältä.

Lisätietoja: Heidi Jaakkola, puh: 044 773 2212 tai sähköposti heidi.jaakkola(at)ukipolis.fi

Tilaisuuden järjestää Yhteisillä eväillä lähiruoka kasvuun Varsinais-Suomessa -tiedonvälityshanke, jota rahoittaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014 - 2020 (Varsinais-Suomen ELY-keskus) ja Varsinais-Suomen kunnat.

***************************************

20.02.2024Paikkoja auki!
30.10.2023Matalan kynnyksen omistajanvaihdospalvelu avattu
27.09.2023Tukihanoja menee kiinni ja pysyy auki
10.05.2023Projektipäällikön paikka on auki
02.12.2022Yritykset ja korkeakouluopiskelijat tapaavat
02.12.2022Työhön-rekrytointimessut tulossa tammikuussa
16.11.2022UKIPOLIKSEN MUUTOT
01.11.2022PIENYRITTÄJÄ: siirry uusiutuvaan energiaan ja säästä hankintakustannuksista
11.10.2022Vakka-Suomen Mobiililuotsi-sovellukselle valtakunnallinen palkinto
31.08.2022Yritys- ja palveluhakemistot päivittyvät

Siirry arkistoon »