Kysely paikallisen ruoan liiketoimintamahdollisuuksista

Share |
16.07.2018

KulTa - Kuluttajat ruokatalouden keskiössä -hanke on julkaissut
kyselyn paikallisen ruoan tuottajille ja käyttäjille.
Tavoitteena on saada kerättyä kentältä mahdollisimman kattavasti
tietoa paikallisen ruoan liiketoimintamahdollisuuksien nykytilanteesta
ja kehittämistoiveista.

Kyselyssä on omat osionsa alkutuottajille, elintarvikejalostajille ja
ravitsemispalveluita tuottaville yrityksille, samalla saadaan
mahdollisesti törmäytettyä uusia tuottajia ja käyttäjiä toistensa kanssa.
Kysely on auki 31.8. saakka.

Siirry kyselyyn tästä

kesa_ja_kukat.jpg

Makoisaa kesää

*****

05.12.2018Tervetuloa aamupuurolle ja glögille perjantaina 14.12.
13.11.2018Varsinais-Suomen ruokaketjusta kertova video julkaistu
31.10.2018Vahvaa perustantaa Vakka-Suomessa
23.10.2018Materiaalivirrat ja digitalisaation hyödyntäminen / tilaisuuden aineisto
25.09.2018Lähiruokakori arvottu
19.09.2018Kuluttajakysely lähiruoasta
08.08.2018Alihankintamessut 25. - 27.9.2018 Tampereella
16.07.2018Kysely paikallisen ruoan liiketoimintamahdollisuuksista
27.06.2018ELY-keskuksen, Business Finlandin ja Finnveran palvelut / aineisto 29.5. tilaisuudesta
20.06.2018Vehmaan lähiruokakyselyn arvonta suoritettu

Siirry arkistoon »